Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda

Baru tiga minggu mendirikan rumah tangga, penyanyi Zizi Kirana mend3dahkan suaminya, pelakon, Bahrin melarangnya untuk melakukan kerja-kerja berat.

Pended4han Zizi itu turut mendapat perhatian pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang mempersoalkan sama ada penyanyi itu kini sudah berbadan dua.

Tidak berkecil hati dengan status Diva AA itu, Zizi berkata dia menganggap ianya satu doa buatnya untuk dikurniakan cahaya mata secepat mungkin.

“Sejujurnya saya tak ada pun terasa hati atau kecil hati dengan status Diva AA itu. Malah, saya rasa dia seorang yang kelakar.

“Tak ada apa pun nak dim4rahkan dengan kata-kata dia. Lagipun bagi saya kata-kata itu satu doa. Mungkin dia mendoakan saya untuk dikurniakan zvriat,” katanya.

Dalam pada itu, Zizi menjelaskan kenyataan suaminya melarang melakukan kerja berat bukan disebabkan dirinya kini sedang h4mil.

“Berkenaan saya tak boleh nak buat kerja berat itu bukanlah pasal mengandung saja. Ham1l atau tidak Yusuf tak benarkan saya angkat benda berat.

“Lagupun saya perempuan memang tidak digalakkan untuk angkat barang berat. Kalau sebelum ini semua benda saya buat sendiri. Kerja-kerja berat pun saya buat sendiri sebab tinggal seorang diri. Tapi bila dah kahwin suami pula tolong,” katanya.

 

Sumber:ROTIKAYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *