Video2 Marisa Yasmin berlakon dengan Awie Menjadi Bualan Ramai

Buat yang gemar menonton drama di kaca televisyen, pasti sudah sangat kenal dengan wajah pelakon jelita yang dikenali sebagai Marisa Yasmin ini.

Boleh dikatakan terlalu banyak watak yang dibawakan oleh Marisa Yasmin sehingga dia tidak lagi perlu diperkenalkan kepada umum kerana bakatnya itu juga tidak dinafikan penonton drama tempatan.

Malah meskipun ramai pelakon baru dalam dunia lakonan namun ia tidak membuatkan daripada Marisa Yasmin terus menerus menjadi pelakon pilihan ramai. Ini terbukti juga selepas Marisa Yasmin berkongsikan sedikit sedutannya berlakon bersama Datuk Awie di TikTok.

@mymarisayasmin #kidsnowadays #marisayasmin #foryoupage #malaysiandrama #dramamaking #tiktok #fyp #fypシ ♬ original sound – Marisa Yasmin – 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗦𝗔 𝗬𝗔𝗦𝗠𝗜𝗡

Menerusi perkongsian itu bagaimanapun Marisa Yasmin di TikTok mendapat perhatian ramai dengan ribuan komen ditinggalkan kepadanya dimana bagi netizen sekali gus peminatnya akui dia merupakan antara pelakon kegemaran.

Selain bakat, peminat juga kagum dengan kejelitaan Marisa Yasmin. Meskipun berusia 44 tahun, namun dia tetap kelihatan jelita dan sentiasa awet muda lalu dia menerusi ruangan TikTok menerima bermacam-macam pujian.

@mymarisayasmin #kidsnowadays #marisayasmin #tiktok #fyp #fypシ #foryoupage #malaysiandrama #dramamaking ♬ Aduh Mamae (MFMF. Remix) – E J A M

Melalui respon-respon peminat di video itu, telatah comel Marisa Yasmin berlakon dengan Datuk Awie turut mengundang video yang dikongsikan ditonton ribuan kali dan melalui ruangan fyp ramai.

“Favourite artis. Tetap maintain cantik dari dulu hingga kini”

“Suka tengok…”

“Memang minat sangat…”

 

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *