[VIDEO] Pertama Kali Terpisah, Satu Family N4ngis tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair

Bermula bulan ini, pelajar-pelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learning.

Semasa menghadiri kelas secara online di rumah, pastinya bermacam-macam gangguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah, lori tilam lalu lah, bunyi anjing bergaduh lah, dan yang paling tak boleh tahan bila kita ada adik kecil di rumah. Masa kelas lah dia nak menangis, nak ajak main sama-sama. Kalau tak layan nanti merajuk.

Min confirm kebanyakan korang yang student tu mesti pernah ada pengalaman macam ni kan?

Adik-adik ini masa depan mata je diorang annoying, tapi bila kita dah duduk jauh daripada dia nanti mesti rindu. Seperti video yang dikongsikan oleh ibu seeteeamyna ini, anak bongsunya kelihatan sangatlah sedih ketika menghantar salah seorang daripada kakaknya pulang ke kampus.

@seeteeamyna Kakak sambung belajar masuk asrama #nyawa #anakanak ♬ original sound – seeteeamyna

“Nanti dah takboleh jumpa dah!”-Si kecil

Melihat daripada video yang mendapat jumlah tontonan sebanyak 1.4 juta tersebut, ramai netizen yang cair dengan gelagat keluarga ini. Dikatakan bonding mereka sekeluarga pasti sangat rapat. Itu yang susah nak berpisah. Hal ini kerana bukan si adik sahaja yang men4ngis, dua orang kakaknya juga dah berderai air mata serta mata si ayah juga merah nak cover tahan n4ngis!

Namun, ada juga yang memberi komen dengan menceritakan pengalaman sendiri bersama adik-beradik.

Jangan macam tu…awal-awal boleh lah suka sebab dapat jadi anak tunggal sekejap. Nanti lama-lama mesti sunyi!

 

Sumber:OhBulan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *