Tidak Berniat Men1ru Mana-Mana Reka4n Pembvngkusan Facial Wipe, SimplySiti Buat Perm0honan M4af

Jenama produk kecantikan dan kosmetik SimplySiti yang diasaskan penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza tampil membuat permohonan m4af berikutan salah faham yang timbul berkaitan dengan produk terbaru mereka, tisu pembersih muka yang dikatakan telah men1ru reka4n salah satu jenama tempatan.

Menerusi kenyataan yang dikeluarkan syarikat SimplySiti, pihak mereka telah mengambil serius mengenai 1su terb4bit dan menjelaskan bahawa mereka tiada niat untuk men1ru mana-mana jenama produk lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIMPLYSITI (@officialsimplysiti)

Dkwaan itu muncul setelah beberapa pengguna media sosial mengenal pasti plastik pembungkusan tisu muka itu hampir sama dengan produk yang dikeluarkan oleh syarikat Kayman Beauty.

Ia sekaligus menjadi tul4r dan ramai netizen telah meminta agar pihak yang terlibat dalam reka bentuk pembungkusan SimplySiti tampil membuat kenyataan mengenai 1su itu.

Sehubungan dengan itu, pihak SimplySiti berharap agar segala kekel1ruan dan salah faham yang terjadi antara mereka dan Kayman Beauty dapat diselesaikan dengan cara baik.

Tindakan SimplySiti untuk tampil memperjelaskan 1su sebenar dan membuat permoh0n4n maaf secara rasmi ternyata telah meraih pujian daripada netizen kerana disifatkan sebagai profesional dan patut menjadi contoh kepada jenama tempatan yang lain.

 

Sumber: beautifulnara

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *