“Siapa Gel4k Dia K4lah..”Telatah Yaya Buat Ramai Terhibur!

Siapa je yang tk kenal dengan si kecil yang semakin popular di Tlk T0k iaitu adik Yaya bukan?

Telatahnya yang comel dan cerdik sudah pasti akan membuatkan sesiapa saja cair melihatnya. Bukan saja petah bercakap, malah Yaya juga dikatakan matang kerana didikan ayah dan ibunya yang bagus.

@uwaisqalishcara tegur pun sopan betul hehe 😍 ##fyp ##fypage ##cute♬ original sound – Uwaisqalish

“Fine-fine uncle gelak, malas lah main macam ni. Yaya tak pernah tak hiburkan orang, aunty uncle kalah!” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mendapat 2.7M tontonan, 295K tanda suka serta 16.9K perkongsian di laman TlkT0k.

Ternyata, rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagat spontan dan kelakar Yaya itu. Malah, ada yang mengharapkan satu hari nanti anak mereka cerdik macam Yaya.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TlkT0k:

Sumber:https://livenewszone.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *