Sharnaaz Ahmad Lantik Diri Sendiri Sebagai Presiden Kelab Dvda Terlajak Und4ng Reaksi

KUALA LUMPUR: Gembira dengan berita pernikahan sahabat baiknya, Fizo Omar semalam, pelakon, Sharnaaz Ahmad secara berseloroh melantik dirinya sendiri sebagai presiden Kelab Duda Terlajak Konar berkuat kuasa hari ini.

Menerusi Instastorynya, Sharnaaz turut ‘mengumumkan’ pelantikan ahli majlis tertinggi kelab tersebut, Nazim Othman dan Azlee Khairi selapas Fizo secara rasmi ‘meninggalkan’ kelab itu.

Tahniah! Selamat tinggal Fizo. Secara rasminya aku melantik diri aku sebagai presiden Kelab Duda Terlajak Konar (KDTK).

“Di samping ahli majlis tertinggi, Nazim Othman dan Azlee Khairi,” tulisnya.

Fizo sebelum ini juga secara berseloroh di Instagram memuat naik gambar dengan menyatakan dia menarik diri daripada kumpulan selebriti berstatus duda..

“Abang Joe left group ‘recond’ dulu okey. Apa-apa roger,” katanya.

Fizo selamat bergelar suami kepada pilihan hatinya yang juga bekas pramugari, Fazeera Nazri Aziz, pada jam 10 pagi semalam.

Mmajlis pernikahan itu berlangsung secara tertutup di Bidaisari Resort, Janda Baik, Pahang, dengan kehadiran keluarga terdekat sahaja.

Sumber : Utusan

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Fizo Omar Umum ‘Ieft Gr0up Duda’ ,Siap Tinggalkan Pesanan Kepada Sharnaaz Ahmad Dan Nazim Othman

KUALA LUMPUR: Pelakon, Fizo Omar dikhabarkan bakal melangsungkan pernikahannya hari ini.

Khabar angin itu mula menjadi bualan ramai apabila terdapat sumber yang mendedahkan Fizo beberapa minggu sebelum ini slbuk dengan persiapan pernikahannya.

Bagaimanapun, identiti wanita yang dikatakan bakal menjadi suri hati pelakon popular itu masih mlsteri.

Sebelum ini menerusi perkongsian ulang tahun kelahirannya yang ke-36, Fizo yang juga merupakan ahli perniagaan, berkata, akan menamatkan zaman bujang hujung tahun ini.

“Terima kasih semua atas doa untuk ulang tahun hari lahir saya! Doakan Abe Joe ya. Sebelum semua tanya bila nak kahwin Abe Joe jawab siap-siap. Insya-Allah hujung tahun,” coretnya.

Untuk rekod, Fizo pernah berkahwin dengan usahawan, Mawar Karim pada November 2013 dan bercer4i pada 10 Julai 2019. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam.

 

Sumber:Utusan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *