“Road To Halal”- Mas Khan Bakal Kahwin Dengan Ibu Tunggal Anak 3!

Hubungan mesra di antara pelakon Mas Khan dengan usahawan Diana Nasimuddin kini melangkah fasa seterusnya! Mas Khan telah tampil memberikan kejvtan dengan melamar kekasihnya Diana Nasimuddin.

Menerusi posting di Instagram, Diana Nasimuddin menitipkan ucapan romantis kerana memilih dirinya yang merupakan seorang ibu tunggal kepada tiga orang anak.

“18.11.21 menandakan peristiwa penting dalam hubungan kami. Terima kasih kerana memilih saya. Anda masih muda dan berjaya, anda  memilih untuk mendedikasikan hidup anda untuk menjaga ibu tunggal ini dan tiga orang anaknya.”-Diana Nasimuddin

Bukan Perkara Mudah

Diana Nasimuddin turut memberitahu bahawa hubungan perjalanan mereka bukanlah satu perkara yang mudah dan hanya mereka tahu kisahnya.

“Saya tahu ianya bukan satu perjalanan yang mudah untuk kita tetapi hanya kita yang tahu kisah kita.

Semoga Allah SWT permudahkan perjalan kita hari ini Insya Allah. #roadtohalal”-Diana Nasimuddin

Mas Khan Akui Mudah Rasa Cembvru

Posting tersebut turut mendapat komen dari Mas Khan yang mengakui dirinya tidak sempurna dan akui dirinya mudah rasa cembvru.

“Saya tidak sempurna. Apabila bercakap mengenai hubungan, kadangkala saya serabut, saya mulakan pergaduhan, saya mudah cemburu.

Tetapi ada tiga perkara yang saya banggan menjadi diri saya, saya tidak main-main, saya memberikan yang terbaik dan apabila saya memilih awak, hanya awak. InsyaAllah”-Mas Khan

Kami di Murai My mengucapkan tahniah dan tak sabar mahu melihat pasangan serasi ini di atas pelamin!

Sumber : muraimy

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *