Pastikan Isteri Selesa BersaI1n, Artis Sanggup Sewa Satu Tingkat Pusat Rawatan

Meskipun beberapa kali dihambat kontroversi tahun ini, namun pasangan selebriti Rizky Billar dan Lesti Kejora tetap kelihatan bahagia dengan rumah tangga mereka. Malah penyanyi dangdut wanita tersebut telah membawa pulang 4 trofi sekali gus sewaktu berada di acara ‘Indonesian Music Awards’.

Dah sarat h4mil tapi masih lagi aktif buat persembahan…Suami akui banyak titik berat p4ntang-l4rang

Meskipun sedang sarat hamil 7 bulan, Lesti masih lagi dilihat aktif membuat persembahan serta hadir dalam beberapa majlis sambil ditemani suaminya. Menerusi temubual di YouTube Intens Inventigasi, Rizky mengakui banyak menitikberatkan nasihat serta pantang-larang daripada orang tua sebagai panduan menjaga kandvngan.

Sekarang pun dah tengah tanya boleh booking satu tingkat ke tak (Minit 6:00)

Dalam pada itu, pelakon lelaki tersebut difahamkan turut bercadang untuk menyewa satu tingkat pusat rawatan bagi keselesaan isterinya. Bukan itu sahaja, tindakan tersebut juga diambil supaya dapat memudahkan mana-mana pelawat yang ingin datang menjenguk bayi serta ibunya kelak.

Tak payah cakap over, kita kalau ada duit banyak macam tu pun mesti nak jugak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata kagum dengan usaha Rizky yang begitu jelas sayang akan isterinya dan sanggup berbuat apa sahaja. Akan tetapi, bagi mereka keputusan tersebut tidak pelik kerana mengetahui pasangan berkenaan berkemampuan dari segi kewangan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:TikTok melialingwu, YouTube Intens Investigasi & Portal Tribunnews 

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *