“Ni Lebih Kepada Lembu Kacuk B*B*” – Rita Rudaini

Pelakon terkenal Rita Rudaini menempelak tindakan seorang YouTuber apabila menghasilkan video seolah mengh1na pendiriannya yang enggan mengambil v4ksin C0vld-19.

Perkara itu dikongsi Rita menerusi beberapa posting di Instagram Story miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Menurut Rita Tuhan tidak mencipta akal fikiran untuk mengh1na seseorang.

“Tuhan bagi akal dekat kau bro bukan untuk kau guna mengh1na orang.

“Ramai orang Islam macam ni menc4ci cerca orang yang tak v4ksin, malu la dekat agama lain bro.

“Lepas v4ksin dah jadi lembu. Tuhan bagi kau jadi manusia tapi pilih nak jadi lembu,” katanya.

Tambahnya, sesetengah orang memang akan cuba untuk membuat kandungan yang meng4rut.

“Blogger lembu memang akan buat content b0d0h macam lembu. Takat tu je otak mampu pikiaq (fikir).

“Nak masuk 2022, takat tu je ka. Biasalah bl0gger samp4h, tak nampak macam bl0gger pun lebih kepada lembu k4cuk b***,” tulisnya.

Sekadar info, isu berkenaan tercetus apabila YouTuber berkenaan menghasilkan videp yang mengubah tajuk filem terbaru lakonan Rita.

Tajuk filem Rumah Madu Ku Berhantu itu diubah kepada Madu Ku Anti V4ksin dan ia dimuat naik di platform TikTok YouTuber tersebut.

 

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *