“Minta Maaf, Daddy Tak Nak Lagi Ditvduh… – Rupanya Ini Sebab Kenapa Fizi Ali Tak Dapat Nak Sambut Birthday Anaknya

Perkongs1an terbaru penyampai radio Fizi Ali di laman sosial Instagram (IG), mengundang sebak di kalangan pengikut tambahan lagi apabila melibatkan anak perempuannya Ameena Sofia.

Menerusi hantaran tersebut Fizi mengucapkan selamat hari lahir kepada puteri kesayangannya itu dan memohon maaf kerana hanya mampu meninggalkan hadiah di pos pengawal.

Fizi turut memohon maaf kerana tidak dapat berjumpa Ameena kerana tidak mahu ditvduh sebagai pemb4wa peny4kit kepada anaknya itu.

Selamat hari lahir Ameena sayang…Daddy letak video dekat sini supaya kalau nanti Daddy dah tak ada, awak ada memori untuk tengok dekat sini.

“Nanti awak dah besar awak akan faham, Daddy tak pernah lupakan awak walau sesaat…awak nyawa Daddy.

“Maaf tak dapat jumpa awak sebab Daddy tak nak lagi dituduh jadi pembawa penyakit dekat awak. Daddy tak sanggup tengok awak s4kit dari jauh, tak dapat jaga awak, tak dapat sentuh awak…

“Maafkan Daddy…Terima kasih jugak kepada orang-orang yang menyumbang untuk bagi hubungan bapak dan anak jauh…Semoga korang diberkati,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Menerusi video yang dimuat naik, jelas kedengaran suara Fizi menahan sebak kerana tidak dapat bertemu Ameena di hari istimwewanya.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata pengikut memberi kata-kata semangat kepada Fizi, termasuk rakan penyampai Suria FM, Suraya Borhan dan Feeya Iskandar.

Kebanyakannya meminta Fizi bersabar dan tidak menyalahkan diri sendiri apabila Ameena dis4ahkan dijangk1ti COV1D-19.

“Fizi Ali, janganlah asyik salahkan diri sendiri. Allah maha mengetahui segalanya. Semua orang kalau boleh nak elak tak nak jadi pvnca, tapi elaklah mcm mana punm jagalah bajk cam mana pun, kalau Allah kata kena, tetap kena juga. Be strong okay…You dah buat sehabis baik untuk Meena,” tegvr Feeya.

“Fizi Ali, apa buat video boleh kasi habuk masuk mata ni…Mana mungkin kita as parents nak suka-suka tengok anak s4kit..Meena strong girl..Nanti bole playdate ngan Janna ok..Anyway Happy birthday meena comey!!,” kata Suraya pula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fizi Ali (@fiziali_)

Difahamakan Ameena Sofia yang bakal menyambut ulang tahun kelahirannya yang ketiga hari ini (14 Mac), disahkan pos1tif COV1D-19 minggu lalu selepas menjalani ujian calitan RTK.

Ameena kini dalam jagaan ibunya, aktres Shakila Koriri dan sedang menjalani kuarant1n kendiri selama 10 hari.

Dalam perkembangan lain, sehingga hari kesihatan Ameena juga sudah semakin baik seperti yang dikongsi ibunya dalam hantaran terbaru di IG.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *