Bibir Harris Annuar B3ngkak Kena S3ngat Tebvan Tanah, Sekali Jadi Bibir S3ksi Macam Ni Pulak

Malang tidak berbau. Itu peribahasa yang sesuai untuk pelakon Harris Annuar selepas dig,git t3buan tanah pada awal pagi tadi ketika dia berada di Ipoh, Perak.

Tebuan h1nggap dekat tuala

Ketika dihubungi OhBulan!, Harris, 28, menyatakan kejadian malang itu berlaku ketika dia sedang mandi. Menurut pemilik nama Mohammad Harris Shahrul Annuar, dia tidak perasan ser4ngga yang boleh membawa maut itu telah hinggap di tuala miliknya.

Saya tak perasan masa mandi. Tebuan itu hinggap kat tuala. Lepas dah mandi, saya capai tuala untuk lap muka. Masa tu tebuan dah terperangkap.. terus sengat mulut saya. Ini bukan filter ya, ini betul-betul.

Tekanan d4rah rend4h

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)

Tambah bekas peserta rancangan realiti Hero Remaja, dia sedang mendapatkan rawatan di sebuah pusat perubatan swasta. Katanya lagi, kondisi dia sekarang ini makin pulih malah bengkak di bibir sudah mula surut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)

Saya tengah warded sekarang ini. Doktor tengah check sebab tadi tekanan dar4h saya rend4h. Itu yang doktor ris4u. Saya sekarang di tahap dua al3rgik, nasib bukan tiga sebab itu dah bahaya.

Alhamdulillah B3ngkak pun surut sikit. Keadaan saya pun okey.

Dalam pada itu, ruangan hantaran di Instagram (IG) Harris dipenuhi dengan komen daripada rakan artis dan peminat yang mendoakan kesembuhan dirinya.

Komen Netizen

 

 

Sumber: Instagram @harrisannuar Oh Bulan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *