Beby Tora Di K3cam Gara-Gara Ini, Sekali Ada Pula Yang Komen Macam Ni”Patut La Tak Dapat Zur1at..”

Personaliti media sosial Beby Tora cukup dikenali dengan video reviu makanan. Pernah dias4k dengan soalan anak, kali ini Beby Tora menerima komen berb4ur hin4an daripada netizen.

Selekeh kuat makan

@bebytoratora Reply to @mitty123450 ♬ Into Your Arms (feat. Ava Max) – Witt Lowry

Kalau mentua dia masih ada mesti dalam hati sed1h dan malu menantu selekeh kuat makan. Patut tak ada zur1at, tak jaga pemakanan.

Itu ayat yang ditulis oleh individu yang tidak berperikemanusiaan menerusi video Beby Tora sedang menikmati maggi oden. Pendedahan itu dibuat menerusi akaun aplikasi TikTok miliknya.

Rasa down & s3dih

Menerusi hantaran berbeza, Beby Tora atau nama sebenarnya Atierah Zulfatie akui berasa sedih apabila sering menerima komen neg4tif. Katanya, dia enggan mengambil pusing kerana tahu ramai yang memberi sokongan namun timbul juga rasa insecure dengan diri sendiri.

Saya dapat komen neg4Tif juga tapi biasa saya buat tak hairan. Tapi adakalanya saya rasa insecure dengan diri kita, rasa macam tak mampu nak bagi yang terbaik untuk suami kita.

Sebab sampai sekarang kita masih tak meng4ndung lagi. Kadang-kadang kita okey sebenarnya sebab keluarga dan followers support kita.

Bila kerap baca komen neg4tif dan tak elok..jadi down, sed1h. Orang tak tahu kita sedih seorang diri. Lagi sedih orang yang terlalu ambil tahu pasal saya.

Komen kat saya, ‘sebab makan banyak fast food sebab tu tak boleh pregn4nt’, ‘badan besar sangat sebab tu tak boleh pregnant’. Kadang-kadang saya rasa orang tak patut pun cakap macam tu.

Dalam pada itu, Beby Tora berharap agar individu tersebut menjadi lebih sensitif dalam isu anak kerana mereka tidak faham perasaan dirinya dan juga wanita yang senasib.

 

Sumber: TikTok @bebytoratora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *