Anak Datang Dinner Free, Chef Wan Selamba Perl1 Serina Isv K4hwin L4ri Ke Si4m

Kalau sebut nama Datuk Chef Wan, pasti semua sudah cukup familiar mendengar celotehnya setiap kali muncul dalam rancangan memasak. Meskipun sering kelihatan dengan personaliti ceria di kaca TV, namun chef selebriti ini kerap kali diuji masalah berkaitan dengan anak-anaknya sendiri.

Dulu Serina sempat kejutkan ramai apabila nikah kali kedua tanpa pengetahuan Chef Wan

Terdahulu anak perempuannya, Serina sempat mengejutkan ramai apabila menikah untuk kali kedua tanpa pengetahuan Datuk Chef Wan. Susulan itu, chef tersebut sempat naik angin setelah dimaklumkan akan perkahwinan berkenaan yang dilakukan di sempadan Thailand. Mujur sahaja wanita ini sudah memberikan penjelasan dan akhirnya isu berkenaan kembali reda.

Membawang ke mesyuarat nak lari kahwin di Siam lagi sorang tu? Dulu mereka pakat adik beradik

Terbaru, Serina, suami dan juga adiknya iaitu Nazri dilihat telah berkunjung ke salah sebuah restoran ayahnya bagi menikmati makan malam. Meskipun Datuk Chef Wan tiada bersama, namun beliau dilihat memuat naik gambar keluarga kecilnya itu sambil berseloroh memerli isu anak perempuannya yang kahwin lari di Thailand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

Diam diam memerhati, tapi dalam hati berbunga tengok anak bahagia…Hati seorang ayah mana je tak kecil hati

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen faham akan perasaan chef selebriti tersebut sebagai seorang ayah. Ketegasan dan juga mulutnya yang ‘laser’ tetap tidak dapat menyembunyikan kasih sayang terpancar buat anak-anak.

Sumber:Instagram Chef Wan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:DNQ

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *